مقاله طرز تهیه خوراک لوبیا
یاد بگیرید که چگونه بهترین لوبیاهای آسان را از ابتدا یا با دستورالعمل هایی برای اجاق گاز، آرام پز و حتی قابلمه های فوری درست کنید. لوبیای خشک را بشویید و مرتب کنید و هر گونه زباله را از بین ببرید. در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با آب به اندازه ای بپوشانید که 2 اینچ بالای لوبیا باقی بماند. لوبیا چیتی معمولاً جنوبی نیست، اما اجازه دهید به شما بگویم، ما واقعاً آنها را در جنوب دوست داریم. مادرم اغلب در روزهای شلوغ خانه یک قابلمه حبوبات میخورد و به آنها اجازه میداد تا زمانی که روزش را میگذراند، کاملاً بپزند.
غذای نونی
بیکن را بپزید تا در تابه ترد شود، سپس از ماهیتابه خارج کنید و یک قاشق غذاخوری از چربی خرد شده را برای پختن سبزیجات نگه دارید. وقتی حبوبات در قابلمه تمام شد، در صورت تمایل می توانید تکه های رزرو شده را در آخر هم بزنید. یک پوند لوبیا خشک را با پنج فنجان آب بپوشانید. لوبیاهای خشک را با مواد الهام گرفته از مکزیک مانند فلفل چیلی، پودر چیلی و زیره چاشنی کنید. شما میخواهید این دستور غذا را برای لوبیا چیتی تند به سبک مکزیکی نشانهگذاری کنید—شما بارها و بارها به آن باز خواهید گشت. این لوبیا چیتی غذایی خوشمزه و مقرون به صرفه است.
شام چی بپزم
این دستور لوبیا چیتی فوق العاده آسان است و همچنین خوشمزه است. لوبیا کمی تند، معطر و غیر قابل مقاومت خامه ای است. یک بار آن را امتحان کنید و هرگز نمی خواهید لوبیا چیتی را به روش دیگری بخورید. سپس لوبیاهای آبکش شده و حبه آبکش را اضافه کنید و حدود 2 اینچ از بالا با آب بپوشانید، زیرا حبوبات در طول پخت منبسط می شوند.
من به مدت 10 سال در مکزیک زندگی کرده ام، به بسیاری از کشورها سفر کرده ام و هرگز چنین لوبیا ندیده ام. در تعریف گوگل از «پودر فلفل قرمز» به ترکیب آن با سایر ادویه ها اشاره شده است و تعریف ویکی پدیا هم همین را می گوید. به دلیل مشکلات مزه ای مداوم ناشی از کووید، مجبور شدم پیاز را نادیده بگیرم. من از پایه گیاهی بهتر از Bouillion استفاده کردم که حاوی پیاز است.
غذای گیاهی
روی آنها را با 4-6 فنجان آب سرد بپوشانید یا حدود 3 اینچ روی آنها پوشانده شود. پیاز خرد شده، سیر خرد شده و برگ بو را اضافه کنید، سپس با روغن زیتون بریزید. هر کفی که تشکیل می شود را از بین ببرید و دور بریزید. حرارت را تا متوسط به کم کم کنید و بدون درپوش به مدت حدود 2 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید و در صورت لزوم بیشتر بپزید. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا لوبیاها زیر آب بمانند. روش خیساندن سریع برای تهیه لوبیا چیتی چیست؟ لوبیاهای خشک را آبکش کنید سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و کاملا با آب بپوشانید.
بیشتر لوبیاهای مکزیکی مواد ساده ای هستند. نمک پس از نرم شدن دانه ها اضافه می شود. گاهی اوقات مقداری پودر فلفل قرمز، زیره و سیر به همراه نمک اضافه می شود. آنها فریول های چارو دارند که بیشتر شبیه دستور پخت شما هستند. اگرچه آنها برخی از انواع گوشت خوک را نیز اضافه می کنند. لطفاً از ارسال دستور العمل های معتبر خودداری کنید، اگر آنها یک نسخه Tex/Mex برای ذائقه آمریکایی ها هستند.
خوراک لوبیا
لوبیا چیتی از سینه و دنده های باربیکیو گرفته تا کاسه نان ذرت بخارپز شده، یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از غذاها است. گاهی نصف آنها را برای بعد فریز می کنم یا لوبیا پخته درست می کنم. لوبیا چیتی را در یک کاسه بزرگ با آب بپوشانید. حبوبات را به مدت 4 ساعت خیس کنید و هر 30 تا 45 دقیقه آب آن را عوض کنید.
غذای دانشجویی
اکنون اکثر لوبیاهای خشک روی بسته بندی برچسب زده می شوند تا قبل از پختن آنها را خیس کنند تا دوباره آب شوند و زمان پخت کاهش یابد. روشهایی برای خیساندن سریع وجود دارد که میتوانید آنها را برای مدت کوتاهی بجوشانید و سپس بگذارید استراحت کنند و روشهایی خیسانده شوند. لوبیا چیتی را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که 2 تا 3 اینچ آن را بپوشاند. بگذارید لوبیا یک شب خیس بخورد. لوبیا خشک را یک شب خیس کنید. پخت این دستور لوبیا چیتی که با لوبیا چیتی خشک تهیه می شود بسیار آسان است و خوشمزه ترین، خوش طعم ترین و خامه ای ترین لوبیاها را درست می کند.
من هرگز به استفاده از مکعب های استوک با آب فکر نمی کردم. و من هرگز به خرید بیکن فکر نمی کنم، بنابراین معمولاً چند تکه بیکن یا روغن بیکن می ریزم. یک برند ادویه به نام فیستا از سن آنتونیو وجود دارد. بقیه مواد را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.